KIR-STAT2014 Internetes Adatgyűjtő Rendszer


Belépéshez kérjük, használja az Intézményvezetői Mesterjelszó-kezelő rendszerben
kiosztott felhasználói nevét és jelszavát!

Belépés intézményeknek
OM azonosító:
Felhasználónév:
Jelszó:

Belépéshez az intézmény azonosítóját
is meg kell adni


Belépés fenntartók részére
Belépés hivatalok részére (KSH, EMMI, OH)


Figyelem!

Kérjük, ne hagyják felügyelet nélkül a megnyitott adatlapjaikat, tábláikat, mert időtúllépés esetén az el nem mentett adatok elvesznek! Kérjük, folyamatosan kísérjék figyelemmel a rendszer által kiadott üzeneteket! Ha a kitöltést felfüggeszti, előtte az aktuális táblát mindenképp mentse!

Üdvözöljük!

A köznevelés-statisztikai internetes adatgyűjtő rendszere az OSAP kormányrendeletben előírt kötelező adatszolgáltatás határidőre történő, pontos teljesítésére szolgál.

A belépés nem igényel új regisztrációt, a KIR-ben használt, az intézményvezetői Mesterjelszó-kezelő rendszerben kiosztott felhasználói nevével és jelszavával lehet bejelentkezni. A több feladat-ellátási hellyel működő intézmények számára lehetőséget nyújt a program arra, hogy az egyes feladat-ellátási helyek adatait párhuzamosan töltsék. Az adatlap szerkezetét és a kitöltési jogosultságokat az intézmény vezetője határozza meg.

A program interneten keresztül érhető el, a számítógépen nem kell telepíteni a programot, a munka másik gépről is folytatható. Az ajánlott böngészőkben semmit sem kell beállítani a program használatához.

A program a korábban megszokott automatikus összegző és ellenőrző funkció mellett helyzetérzékeny súgóval is segíti a kitöltők munkáját. A súgó a kérdőjellel jeleníthető meg.

Nincs szállítólevél, az internetes adatszolgáltatás mellett semmit sem kell postán elküldeni. A fenntartók a rendszeren keresztül megtekinthetik az intézményeik adatait, így részükre sem szükséges kinyomtatni az adatlapokat.

A program biztonságosan továbbítja az adatokat, illetéktelen személyek nem férhetnek hozzá.


Az adatszolgáltatás a Stt. (Statisztikai törvény) felhatalmazása alapján kiadott OSAP-ról szóló Kormányrendelet alapján történik, figyelemmel a 912/2013/EU rendeletre. Az adatszolgáltatás kötelező!. Az adatszolgáltatás statisztikai célra történik. Az adatszolgáltatás megtagadása, valótlan adatok közlése, valamint a késedelmes adatszolgáltatás büntető, illetőleg szabálysértési eljárást von maga után!


A rendszer használatához Jó Munkát Kívánunk! 
Ajánlott böngészők: Firefox 3.x, Internet Explorer 7 vagy újabb

Letöltés:
Firefox Internet Explorer